Visszaküldési információ

Reméljük, hogy vásárlóink elégedettek a webáruházunkban vásárolt termékekkel. Azonban, ha mégsem tetszik a megrendelt termék vagy nem megfelelő a méret, lehetőség van cserére. Ha szeretnéd visszaküldeni a megrendelt terméke(ke)t, úgy kérünk 14 napon belül töltsd ki az elállási nyilatkozatunkat, mely letölthető honlapunkról és juttasd vissza a csomagot a nyomtatvánnyal együtt a következő címre:
Károlyi Lászlóné EV.
4034 Debrecen, Vasutas u. 5. 

Elállási nyilatkozat 

Az termék visszajuttatásáról és annak költségeiről minden esetben a vevő gondoskodik (utánvételes csomagokat nem áll módunkban visszavenni). A visszaküldött terméket kizárólag eredeti állapotban, számlával csatolva, eredeti címkével ellátva tudunk visszavenni. A csomag átvétele után ellenőrizzük a termék állapotát,  A termék nem lehet rongált vagy használt, kimosott, rúzs- vagy alapozó foltos, parfüm illatú. Ha az áru kiküldött állapotában kerül vissza hozzánk, megkezdjük a csere termék kiszállítását vagy visszautaljuk a a vételárat.
Méretprobléma esetén a csereterméket ingyen szállítjuk ki, önnek csak a visszaküldést kell fizetnie.

Amennyiben a megrendelt termék valamilyen okból nem nyerte el a tetszését, és nem szeretne a csere lehetőségével élni, úgy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket, ennek költségeit azonban önnek kell állnia. A csomag megérkezését követően 14 napon belül visszautaljuk a vételárat.

Az elállásról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben olvashat bővebben.

További tájékoztatás elérhető az ÁSZF -ben.